2 augustus 2024 - Een Intieme Verbintenis: Het Huwelijk van Dhoravel en Wim

Op een stralende zomerdag gaven Dhoravel en Wim elkaar het jawoord in een sfeer van intimiteit en eenvoud, omringd door hun dierbaarste vrienden. Het was een dag die perfect hun liefde weerspiegelde: spontaan, sereen en zonder opsmuk, maar des te betekenisvoller.

Huwelijksfoto's: Liedspark Oudenaarde

Receptie en diner: Het Landhuys Nokere

De ochtend begon thuis, waar de gezonde spanning voelbaar was tijdens het klaarmaken. Terwijl Dhoravel en Wim zich voorbereidden, werden de kleine details vastgelegd. Het was een moment vol warme verwachtingen, vastgelegd in ontroerende beelden.

De wettelijke ceremonie vond plaats in het prachtige stadhuis van Oudenaarde, een historisch gebouw dat perfect paste bij de ingetogen maar betekenisvolle sfeer van hun dag. Het stadhuis, met zijn gotische architectuur en rijke geschiedenis, vormde een indrukwekkend decor voor hun belofte van eeuwige trouw. In de sfeervolle trouwzaal klonk hun "ja" als een echo van liefde en toewijding.

Na de ceremonie verzamelde het gezelschap zich in het nabijgelegen Liedtspark, waar de natuur in volle bloei stond. De vrienden omringden het bruidspaar met oprechte gelukwensen en maakten samen de meest gezellige foto's. Het park, met zijn statige bomen en serene vijvers, bood een rustgevend kader voor het vieren van deze bijzondere band.

Vervolgens vertrok de groep naar het Landhuys in Nokere Dorp voor een intieme receptie en diner. Het landelijke karakter van deze locatie, omringd door groen, maakte de dag compleet. De zon scheen volop, en er werd veel gelachen, gezongen en genoten van het samenzijn. 

De avond werd afgesloten met het aansnijden van de taart, een moment dat symbool stond voor de zoete toekomst die voor hen ligt. Het uitdelen van de stukken taart markeerde niet alleen het einde van de feestelijkheden, maar ook het begin van een nieuw hoofdstuk vol liefde en geluk.

Het was een dag die in het hart gegrift zal blijven, niet vanwege grootse gebaren, maar door de oprechte momenten van vreugde en verbondenheid. Dhoravel en Wim hebben hun liefde gevierd op een manier die precies bij hen past: eenvoudig, oprecht, en gedeeld met degenen die hen het dierbaarst zijn.